Кариери

Не просто кариера, а радостта да споделяш знанията си със света

Ние сме енергичен и амбициозен екип от професионалисти, които работят заедно, за да постигат общите си цели. Работим усърдно, за да посрещнем нарастващото търсене на информационни решения и технологии и да предоставим навременна и компетентна подкрепа на клиентите ни, дори след завършването на даден проект. Обслужваме някои от най-известните световни брандове и институции.
Добрата ни репутация ни прави предпочитан партньор за водещите търговци в бранша. Да се включите в екипа ни означава да създавате съвременни иновативни продукти и да намирате елегантни решения за сложни проекти.InfoAcademy'21

За поредна година, Infosystems организира едномесечна обучителна програма, в която ще имате възможност да придобиете hand-to-hand опит в професионална среда от утвърдени специалисти. По време на програмата ще преминете през всички стъпки, необходими за разработването на едно модерно софтуерно решение - от планиране на архитектурата до тестване от наш QA специалист и обратна връзка от ментор.

Академията ви дава възможност да се потопите в една реална работна обстановка, като ще участвате в екипи, ръководени от тийм лийдове - ментори. Ще имате възможност, както за директни въпроси, свързани с технически трудности, така и за дискусии, свързани с вашия професионален път. .

Технологиите, до които ще се докоснете:
  • Релационни бази данни (PostgreSQL)
  • Back-end апликация (Java, Spring REST API, Hibernate)
  • Front-end апликация (Typescript, Angular 2)

Участието в екип ще ви донесе:
  • Поглед, върху ефективни методи за разпределяне на задачи
  • Практически опит с използване на version control системи (Git)
  • Комуникация с участници, със сходни амбиции

В края на програмата, част от Вас ще получат възможността да се присъединят към нас - екип, стоящ зад много разнородни и интересни проекти от различни бизнес сфери.

Вие сте на ход!
В случай, че сте заинтересовани, изпратете вашето мотивационно писмо на | careers@infosys.bg

Oтворени позиции

21 февруари, 2022

Mid Java разработчик

21 февруари, 2022

Мениджър проекти

21 февруари, 2022

Бизнес анализатор