За нас


 
Интелигентни решения за утрешния ден
Инфосистемс Интернешънъл е част от пазара на информационни технологии повече от 11 години.

Какво се случи досега?
Използваме силата на технологиите, за да превръщаме и най-смелите ви проекти в реалност.
Предоставяме ви достъп до най-иновативните технологии чрез стратегическите ни партньорства с водещи технологични доставчици, работещи в различни области.
Работим с квалифицирани екипи от професионалисти, за да ви предложим необходимата експертиза и енергия за дигитална трансформация на компанията ви.

Какво следва?
Продължаваме да вярваме в хората, стоящи зад бизнеса. Това е начинът да растем заедно с партньорите си. Всичките ни сътрудничества поддържат темпото на съвременната ефективна комуникация, за да изграждаме и поддържаме вашето устойчиво утре.

Нашият екип
Специфичните знания на експертите ни и увличащата им енергия помагат на клиентите ни да се фокусират върху най-приоритетните задачи и да изградят самочувствие и практически умения, за да направят утрешния свят по-добро място. Специалистите ни са активно ангажирани с всеки един проект, споделяйки опита си в градивно сътрудничество и в атмосферата на изключително креативна среда от съмишленици. А общата ни цел е създаването на интелигентни и иновативни градски решения.

Мисия на вдъхновения ни и открит екип е да се погрижи за вас и бизнеса ви всеотдайно и с необходимото лично отношение. Работим рамо до рамо с клиентите си, като надграждаме заедно знания и умения на всеки етап от пътя.

Вдъхновението е стил на работата ни.

Искаш ли да участваш в създаването на един по-добър свят? Присъедини се към екипа ни


Поглед в миналото
Имало едно време... 3 програмиста, една брилянтна идея, голяма доза ентусиазъм и воля тя да се развие по най-добрия начин. Годината е 2007. А мястото - малък и сумрачен офис, изпълнен с аромат на горещо сутрешно кафе, студена закъсняла вечеря и големи мечти, които чакат да се сбъднат.

Само няколко години по-късно екипът ни се разрасна с повече от 20 души и вече уверено започнахме да изпълняваме проекти за Столична община, Министерство на икономиката и други държавни организации, докато създавахме собствени интелигентни софтуерни решения.

Днес имаме компания с утвърдено име на пазара. Специализирани сме в дизайн, бизнес анализ, разработка, въвеждане и поддръжка на информационни системи, използвайки опита и последните новости и стандарти в сферата на технологиите. Екипът от специалисти на Инфосистемс създава и доставя технологични решения според различните градски специфики. Предлагаме най-новите технологии и поставяме стандартите в създаването на интелигентна градска среда, като по този начин подобряваме живота на милиони градски жители всеки ден.
2007
Основаване на компанията
2013
Сертифициране по ISO 27001
2013
Награда за иновации от ПИБ
2014
Решения за СМС разплащане
2015
Проект Автоматична локация на превозни средства
2016
Бизнес и маркетинг СМС известяване
2016
Съучредител на Клъстер София град на знанието
2017
Дилком България – придобиване на 50%
2018
Нова бизнес линия Интелигентни паркинг решения
2018
АБ Компютърс - придобиване на 50%
2018
Проект tCAT - система за оценка на комплексността на въздушния трафик
Сертификати